«

»

jan 23

Jack Holder overraskende australsk U21 Mester

australienJack Holder der i Danmark nok mest er kendt for at være lillebror til Grand Prix stjernen Chris Holder tog lørdag formiddag et skridt ud af sin berømte storebrors skygge da han på overbevisende vis kørte sig til den australske U21 titel i Gilman foran den australske mester Brady KurtZ og de seneste 3 års U21 mester Max Fricke.

Der var ingen slinger i valsen for Jack Holder, først vandt han de indledende heat med 15 point MAX, med sig i finalen tog han Kurtz og Fricke. De tre fik selskab af Jake Allen der vandt B-finalen og dermed kunne tage den sidste plads i finalen.

Se resultat fra løbet: HER

Ej heller i finalen var der nogen der kunne slå Jack Holder og dermed kunne han efter at have hentet bronze og sølv de seneste to år tage guldet.

Jack Holder har haft en fin australsk sæson som blandt andet gav ham en samlet 7. plads ved de australske senior mesterskaber og i den kommende sæson skal han køre for Plymouth i den britiske premier league sammen med blandt andet “danske” Stefan Nielsen og Brady Kurtz storebror Todd Kurtz.

Se også:

Australsk U21 Mesterskab