«

»

jun 06

Liglad tilbage til England

Den 22 årige tidligere U21 Verdensmester Michael Jepsen Jensen vender tilbage til den britiske liga hvor han har lavet en aftale med Coventry Bees, det kommer efter en sæsonstart hvor Jepsen Jensen har været ramt af en skade og måske mangler nogle løb for at komme op i det gear der de seneste år har bragt ham i spil til en plads i Grand Prix serien.

Inden turen går til Coventry er der dog lige en vigtig EM Challenge i Ungarn mandag hvor top 7 får en plads i de 4 EM finaler hvor den ene blandt andet køres i Holsted den 9. August. Liglad havde ellers ikke EM i sine planer for sæsonen, men da Danmark pludselig fik en ekstra plads sprang han til og fik fuld bonus ved at vinde sin semifinale i Daugavpils i Letland.

I Coventry bliver Michael Jepsen Jensen holdkammerater med Hans Andersen, som også er med ved EM Challenge, samt Kenneth Hansen.

Coventry promoter Mick Horton siger til den britiske hjemmeside speedwaygp.co “Dette er en af ​​de mest spændende aftaler jeg nogensinde har lavet i sporten, og jeg synes, det viser vores ambitioner”

Jepsen Jensen har første løb fredag den 13. Juni hvor modstanderen er Belle Vue Aces