«

»

aug 08

Nicki mester igen

Nicki Pedersen er tilbage på tronen som danmarksmester, foran 10143 tilskuere satte han hele den danske elite på plads og med forrygende kørsel kunne han lade sig hylde som mester allerede inden ”super-finalen”

Under 3 uger efter han blev opereret for hans forbrændinger som han pådrog sig ved hold VM og bare 5 dage efter han gjorde comeback viste den lille verdensmester speedway i høj klasse da han vandt alle sine 6 starter ved den anden DM afdeling på hans første hjemmebane, Fjelsted på fyn.

Nicki har i denne sæson været forfulgt at uheld og dommer kendelser, end ikke tv skærm har han kunne slå til uden at komme til skade med hånden, men i aftes smilede heldet endelig til Nicki da han på trods af en punktering kunne holde Kenneth Bjerre bag sig og bringe sig foran med 2 point i den samlede stilling.

Inden aftenens 19. heat var sagen klar, kunne Nicki vinde sit sidste heat over Hans Andersen ville han være dansk mester for 6. gang, og efter et fantastisk og medrivende heat kørte Pedersen først over stregen og kunne modtage folkets hyldest.

Det danske mesterskab var dermed afgjort inden det der skulle have været den afgørende finale, men de andre medaljer skulle fordeles og her skulle Kenneth Bjerre hente to point på Hans Andersen for at tage sølvet, dette lykkedes da Hans Andersen blev sidst i finalen, men slå mesteren kunne han ikke, Nicki kørte flot forbi Bjerre på sidste omgang og vandt en for ham ubetydelig finale – Til speaker Jens Nim Jensen kunne Nicki bagefter fortælle at det var viljen der drev ham til at vinde finalen og som han sagde ”finale sejren den var til publikum”.

Med det Nicki viste i aften kan man håbe at det er vendepunktet for hans sæson, første indikation på om dette er tilfældet får vi på lørdag i Målilla når det store grans prix cirkus rykker til Sverige.

Fra speedwayzone.dk skal der lyde et stort tillykke til Team Pedersen.