«

»

mar 07

Ove Ledström vinder Roelof Thijs Bokaal

Niklas Svensson er en af mange spændende unge svenske isspeedway navne - Foto: Rasmus Terkelsen

Niklas Svensson er en af mange spændende unge svenske isspeedway navne – Foto: Rasmus Terkelsen

Fremtiden ser lys ud for svensk isspeedway hvor man har indset at der nu skal satses på de unge kørere, det betød blandt anden at men ved sidse weekends hold VM i Berlin stillede med et hold af unge knægte som kørte sig til en flot 4. plads, fredag aften var de unge svenskere igen i aktion da der i Assen i Holland blev kørt Roelof Thijs Bokaal.

Svenskerne skuffede ikke, 3 mand i finaklen og yderligere en i semifinalen, vinderen blev den blot 17 årige Ove Ledström, det var andet år i træk han vandt løbet og kan han forsætte sin udvikling kan han meget vel være Grand Prix kører inden for få å. Tyske Max Niedermaier tog andenpladsen foran Jimmy Olsen mens Niclas Kallin Svensson måtte se sig udelukket i finalen efter et styrt i første sving. Svensson har allerede fået sin Grand Prix debut da han var med som reserve i Kazakhstan, endnu en svensker får debut i GP sammenhæng i dag (lørdag) når Daniel Hendersson deltager i GP løbet.

Løbet var som altid spækket med spændende unge kørere og et navn der er værd er huske på er Manfred Seifter, den unge østrigske kører har blot kørt isspeedway i denne sæson, alligevel var han hurtigst ved træningen og kun en tvivlsom udelukkelse gjorde han måtte tage til takke med 8. pladsen.

Resultat:

1. Ove Ledström
2. Max Niedermaier
3. Jimmy Olsén
4. Niclas Kallin Svensson
5. Simon Reitsma
6. Mikael Flodin
7. Andrej Diviš
8. Manfred Seifter
9./10. Simon Gartmann
9./10. Charly Ebner
11./12. Tomi Tani
11./12. Martin Posch
13./14. Mikko Jetsonen
13./14. Markus Jell
15./16. Lukáš Hutla
15./16. Mika Kastren
17./18. Jo Saetre
17./18. Lukáš Volejník
19./20. Josef Kreuzberger
19./20. Franz Mayerbüchler
21./22. Luca Bauer
21./22. Mirosław Daniszewski
23./24. Joakim Stensmo
23./24. Patryk Daniszewski