«

»

feb 06

Startliste til Roelof Thijs Bokaal

ijsspeedway-assen-2015-A4-webStartlisten til Roelof Thijs Bokaal i Assen den 6. Marts er blevet klar og der gemmer sig en hel del spændende navne blandt anden den helt unge tysker Luca Bauer der er søn af Günter Bauer der lørdag og søndag kører Grand Prix på samme bane i Holland. Luca Bauer er dog ikke den eneste søn af en GP kører der deltaget i løbet, Niklas Svensson er nemlig søn af Stefan Svensson.

For at blive i Far/søn temaet skal det også nævnes at de to polske deltagere Mirosław og Patryk Daniszewski er far og søn, det er iøvrigt Patryk’s første løb som isspeedwaykører, det samme er gældende for østrigske Manfred Seifter der er ven med den stort østrigske stjerne Franz Zorn.

Holland der ellers gennem mange år har haft en del isspeedway kørere har blot en enkelt deltager med, det er Simon Reitsma som skal prøve at gøre de hjemlige fans tilfredse, det er også muligt at der kommer flere med ved afbud, en af der der kan blive nødt til at melde afbud er Daniel Henderson, han står nemlig som den næste på listen til at komme ind i GP løbene hvis en af de faste skulle melde afbud.

Ses vi i Assen??

Deltagerliste:

Tyskland
1. Max Niedermaier
2. Luca Bauer
3. Markus Jell
4. Franz Mayerbuchler jr

Finland
5. Tomi Tani
6. Mika Kastren
7. Mikko Jetsonen

Holland
8. Simon Reitsma

Norge
9. Jo Saetre

Østrig:
10. Charly Ebner
11. Martin Posch
12. Manfred Seifter
13. Josef Kreuzberger

Polen
14. Mirosław Daniszewski
15. Patryk Daniszewski

Tjekkiet
16. Andrej Divis
17. Lukas Volejník
18. Lukas Hutla

Sverige
19. Daniel Henderson
20. Niklas Svensson
21. Ove Ledström
22. Jimmy Olsen
23. Robert Henderson

Schweiz
24. Simon Gartmann