«

»

apr 11

U21VM runde til Randers

Den nordiske U21VM runde der ellers var blevet placeret i Seinajoki i Finland er blevet rykket til Randers da finnerne ikke har Airfence og dermed ikke kan afholde løbet, i stedet har FIM valgt at ligge løbet i Randers og dermed slipper de danske drenge for en lang tur til Finland.

Også i Randers er der glæde over at få et internationalt løb til Fladbro banen, formand for Kronjyllands Speedway Club, Keld Hagen udtaler i en pressemeddelelse:

”I 2009 og 2011 var klubben semifinale vært for de danske mesterskaber. Begge løb blev gennemført med stor succes ifølge Danmarks Motor Union (DMU) – og netop dette har givet adgang til endnu en sportslig udfordring, hvor publikum vil kunne opleve nogle af fremtidens Grand Prix kørere. Randers Kommune er TeamDanmark elitekommune og Kronjyllands Speedway Club ser VM løbet som endnu et tiltag, der er med til at sætte fokus på idrætslivet og motorsporten i kommunen, og dermed en opbakning til det store elite og talentarbejde der udføres overalt”

Der er dansk kvalifikation til løbet i Randers den 22. April i Brovst, en der ikke kommer med i Randers er Michael Jepsen Jensen der deltager i en VM kval i Neustadt Donau i Tyskland den 28 April.